Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Έχουμε τη λύση για εσάς, είτε είστε συγγραφέας και θέλετε να κυκλοφορήσει το βιβλίο σας σε ψηφιακή μορφή, είτε είστε εκδότης και επιθυμείτε να διαθέσετε τα βιβλία σας σε ηλεκτρονική μορφή μέσω των διαφορετικών ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων, που πλέον δραστηριοποιούνται εμπορικά και στην Ελλάδα.

Ανάλογα με τη μορφή του αρχείου που έχετε στη διάθεσή σας, προτείνουμε και την αντίστοιχη λύση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος. Επίσης, επιδιώκουμε κατά τη μετατροπή να διατηρείται η στοιχειοθεσία της έντυπης έκδοσης, ώστε να αποφεύγονται τα λάθη που προκύπτουν από τις συνήθεις μετατροπές ή την οπτική αναγνώριση κειμένου.

Εκτός από την μετατροπή των βιβλίων του καταλόγου σας σε ηλεκτρονική μορφή, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και στον σχεδιασμό νέων ψηφιακών εκδόσεων οι οποίες θα αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο μέσο, όπως τη χρήση πολυμέσων και διαδραστικότητας.

Είναι σημαντικό το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί να είναι προσβάσιμο από την πλειονότητα των αναγνωστικών συστημάτων που χρησιμοποιούν οι αναγνώστες. Γι’ αυτό δίνουμε έμφαση σε ανοιχτές πλατφόρμες δημιουργίας περιεχομένου, όπως είναι η HTML5 και το πρότυπο ePub.

International Digital Publishing Forum

Πληροφορίες για το πρότυπο ePub